Π.Α.ΜΕ: Δημοτικό γλέντι ταξικής αλληλεγγύης

Δημοτικό γλέντι

ταξικής αλληλεγγύης

Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2014

 Η Γραμματεία Θεσπρωτίας του ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία του Νομού διοργανώνουν γλέντι αλληλεγγύης με ζωντανή δημοτική – παραδοσιακή μουσική την Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2014 στις 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα.

Είναι η απάντηση μας σε όλους αυτούς που μας έχουν οδηγήσει στη μόνιμη ανεργία, στη δουλειά για ψίχουλα, που μας θέλουν σύγχρονους δούλους στην ανάπτυξη τους.

Είναι η απάντηση μας σε όσους θέλουν να μας πείσουν ότι με το να σκύβουμε το κεφάλι και να γυρεύουμε σωτήρες η ζωή μας θα καλυτερέψει.

Θέλουμε και με αυτή μας την πρωτοβουλία να δηλώσουμε πως θα συνεχίσουμε να απαιτούμε όσα μας ανήκουν, πως όπως μπορούμε να είμαστε πλάι – πλάι στην κινητοποίηση, στην απεργία, στον αγώνα, μπορούμε και θέλουμε παρέα να γλεντήσουμε.

Το ΠΑΜΕ, απευθύνει πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στις λαϊκές οικογένειες, σε εργαζόμενους και άνεργους, για να διασκεδάσουν με παραδοσιακές νότες και για να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους και να ενημερωθούν για τη δράση τους.

Να γίνει σε όλους μας καθαρό πως για να βγει νικητής ο λαός, απαιτείται οργάνωση και συσπείρωση στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων σε κάθε χώρο δουλειάς, στα Συνδικάτα, σε κάθε γειτονιά. Να δυναμώσει ο συντονισμός του αγώνα, η ταξική – αγωνιστική αλληλεγγύη. Μόνο ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης μπορεί να αναχαιτίσει την αντιλαϊκή επίθεση.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται φαγητό και ποτό σε λαϊκές τιμές. Επίσης λαχειοφόρος αγορά, ενίσχυσης των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, θα κληρώνει είδη πρώτης ανάγκης για την λαϊκή οικογένεια.

Είσοδος Ελεύθερη