Π. Καμμένος: Πυρά κατά πάντων από τα Γιάννινα – Επίσκεψη και στην Ηγτουμενίτσα

KAMMENOS PANΚάλεσμα στις πολιτικές δυνάμεις για τη συγκρότηση Δημοκρατικού Πατριωτικού Τόξου, ενάντια σε μία «κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών» απηύθυνε ο Π. Καμμένος από την Ήπειρο, όπου περιοδεύει στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 Ο κ. Καμμένος είπε ότι το κάλεσμα γίνεται για «να σταματήσει η κατρακύλα της οικονομίας που εξελίσσεται σε ανθρωπιστική κρίση».  Επίσης, τόνισε ότι η συγκυβέρνηση «έχει καταργήσει κάθε πολιτική διαφοροποίηση του παρελθόντος» και πρόσθεσε ότι «εδώ έχουμε ένα μαντρί με λύκους», αντιστρέφοντας τη ρήση του Ευ. Αβέρωφ, «όποιος φύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος».

 Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του γγ του ΥΠΟΙΚ Γ. Μέργου και το «λάθος» του ΔΝΤ, υπογράμμισε ότι «δεν έχει γίνει λάθος αλλά, έγκλημα».

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσπρωτία. Συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους λιμενοφύλακες, με τους οποίους συζήτησαν τα θέματα που αφορούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και το Λιμενικό Σώμα.Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχε ξεχωριστή συνάντηση με το Σωματείο των Λιμενικών, οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρώην προϊστάμενο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή επισκέφθηκα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Επιθυμώ να συγχαρώ ιδιαίτερα τον κ. Λιμενάρχη και το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου για τις μεγάλες επιτυχίες στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και στη δίωξη των ναρκωτικών.Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας σχηματίζει τις περισσότερες δικογραφίες μετά το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για το Λιμενικό Σώμα, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, την επίθεση στα οικονομικά των Λιμενικών, τη στέρηση ακόμα και του δικαιώματος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος συνεχίζουν και επιτελούν ευόρκως το καθήκον τους.»