Σήμερα ο Καλογιάννης, χθες ο Μαγκριώτης:

Σοβαρά τα προβλήματα στην κατασκευή του λιμένα Ηγουμενίτσας – Οι Πολιτικοί βλέπουν τις αδυναμίες των δημοσίων έργων όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση….

Πραγματικά μας έχουν κουράσει με το γνωστό ψαλτήρι ή βιολί των εκάστοτε αρμοδίων για τα δημόσια έργα που άλλα λένε όταν είναι στην αντιπολίτευση και άλλα όταν είναι στην κυβέρνηση.

Και οι μεν και οι δε όταν είναι εκτός κυβέρνησης βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, ενώ όταν είναι στην κυβέρνηση μισογεμάτο (σήμερα βέβαια είναι εντελώς άδειο), βέβαια για το μισό που λείπει ( ή και ολόκληρο) φταίει πάντα ο προηγούμενος και η ιστορία πάει χρόνια έτσι λέγοντας και κλαίγοντας….

 Και βέβαια αυτό αντικατοπτρίζει την σοβαρότητα των πολιτικών μας όσο και τη φαιδρότητα των πολιτικών μας επιλογών ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος…..

Καλό θα ήταν να ελέγχαμε την ορθότητα των δαπανών, το χρονοδιάγραμμα των εκτελούμενων έργων, την εξέλιξη τους και τη σύνδεση μεταξύ τους αναβαθμίζοντας το συγκοινωνιακό δίκτυο της χώρας, διευκολύνοντας και κάνοντας ευκολότερες τις μετακινήσεις των πολιτών και των δράσεων που προκύπτουν από αυτούς, εμπόριο, υπηρεσίες κ.λ.π.

Καλό θα ήταν να εξέλιπε παντελώς η μικροπολιτική από τα δημόσια έργα…

Καλό θα ήταν να υπάρχει κοινό πλαίσιο σε ότι αφορά υποδομές που αφορούν τη χώρα….

Πλην όμως οι πολιτικοί ανεξάρτητα από το κόμμα εξουσίας που υπηρετούν  συνεχίζουν να πιπιλίζουν την ίδια ανούσια καραμέλα και την ίδια αυτή άνοστη καραμέλα μας την κερνούν με φωτογραφίες και δελτία τύπου….