Σε εξέλιξη η έρευνα για τη στυγερή δολοφονία .. Συνελήφθη πατέρας και γιος στο Καρβουνάρι με βαρύ οπλισμό

gliki e4

Στη σύλληψη του κτηνοτρόφου για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν ο 25χρονος Αλβανός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος, αλλά και του γιού του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας.

Πατέρας και γιος, συνελήφθησαν μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Καρβουνάρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα πιστόλια, διαφορετικών τύπων καθώς και σφαίρες, ενώ βρέθηκαν ακόμη δύο όπλα Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και 150 σφαίρες.

Πατέρας και γιος ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και εξετάζεται προσεκτικά κάθε στοιχείο που προκύπτει και μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση μιας από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εκτέλεσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό, με ποινικό παρελθόν στη χώρα του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.

Νέα τροπή στην έρευνα για το άγριο έγκλημα… Το θύμα είχε πυροβοληθεί πριν τον αποκεφαλισμό!

egklima gliki3

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Και η νέα τροπή έρχεται μέσα από τα ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομής που ολοκλήρωσε αργά απόψε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι το θύμα πριν αποκεφαλιστεί, είχε δεχθεί πυροβολισμό!

Ο δράστης τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο μία φορά. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στο Epiruspost, πυροβολήθηκε στην περιοχή του λαιμού και ακολούθησε ο αποκεφαλισμός, γεγονός που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό κατά την αυτοψία.

Το τραύμα ήταν τυφλό και το μονόβολο βρέθηκε στον πνεύμονα του θύματος.

Ο χρόνος του θανάτου, υπολογίζεται στις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Στο ακέφαλο πτώμα, δεν υπήρχαν εκδορές, ούτε το παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση.

Το στοιχείο αυτό δίνει νέα τροπή στην αστυνομική έρευνα, η οποία κινείται πλέον και σε άλλους χώρους, πέραν των συμπατριωτών του θύματος.

Εκτιμάται ο δράστης θέλησε με τον αποκεφαλισμό να εξαφανίσει τα ίχνη του πυροβολισμού που είχαν προηγηθεί.

Έτσι δεν αποκλείεται η αρχική εκτίμηση περί συμβολαίου θανάτου που κρύβει έγκλημα τιμής ή χτύπημα της οργανωμένης μαφίας, να απέχει από τα πραγματικά κίνητρα του εγκλήματος, τα οποία διερευνώνται πλέον με βάση τα νέα δεδομένα.

Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.

πηγή: epiruspost.gr