Σταύρος Καλογιάννης: Με δουλειά και υπευθυνότητα μπορούμε να δώσουμε ξανά το χαμόγελο στους συμπολίτες μας και την ελπίδα στον τόπο μας

kalogiannis

kalogiannisΣυνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους συμπολίτες του Νομού Ιωαννίνων, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες διαμερίσματα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα το Νεοχωρόπουλο, την Ηλιόκαλη, την Πλατανιά, την Καστρίτσα και το Δροσοχώρι.

Συζητώντας με τους κατοίκους, είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για την πορεία του έργου εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου του λεκανοπεδίου, το οποίο υλοποιείται με πολύ αργούς ρυθμούς και βρίσκεται εκτός κάθε χρονοδιαγράμματος. Ταυτόχρονα κατέθεσε την άποψή του ότι όταν το έργο τεθεί σε λειτουργία θα αυξήσει τις περιβαλλοντικές πιέσεις στην Παμβώτιδα, λόγω των συνεχών απολήψεων νερού, χωρίς να μειώνει το κόστος νερού, καθώς το νέο αρδευτικό είναι ενεργοβόρο. Αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στην ανάγκη μεταφοράς νερού στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων από την οροσειρά της Πίνδου, ώστε να καταργηθούν τα αντλιοστάσια άρδευσης του λεκανοπεδίου και να εμπλουτισθεί η Παμβώτιδα με καθαρό νερό.

Σήμερα (08/06) ο Στ. Καλογιάννης επισκέφθηκε χωριά των Μαστοροχωρίων και την Κόνιτσα. Στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους των ακριτικών χωριών τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία, με ένα συγκροτημένο εθνικό σχέδιο δεκαοκτώ (18) συγκεκριμένων μέτρων, τα οποία εξήγγειλε ο Αντ. Σαμαράς, εγγυάται την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη και την επανεκκίνηση της οικονομίας, η οποία παραμένει σε βαθιά ύφεση.

«Με δουλειά και υπευθυνότητα μπορούμε να δώσουμε ξανά το χαμόγελο στους συμπολίτες μας και την ελπίδα στον τόπο μας», τόνισε ο Στ. Καλογιάννης.