Στα Γιάννενα σήμερα Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας

Στα Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα Κυριακή, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σε συζήτηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Du Lac θα παρουσιάσει τις άμεσες κυβερνητικές δεσμεύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας συσκέψεις, στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες, για να συζητήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.  

Πρόκειται για το ξεκίνημα ανοιχτών, δημοκρατικών διαδικασιών που έχουν στόχο με βάση τις επεξεργασίες της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού στις επικείμενες εκλογές.

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια της Ηπείρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου  στις αίθουσες του ξενοδοχείου Du Lac στα Ιωάννινα. 

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί από τις 10.30πμ με δύο θεματικές συζητήσεις (1. Αγροτοδιατροφικό ζήτημα της Ηπείρου και 2. Διαχείριση του Νερού στην Ήπειρο)

Θα συνεχιστεί το απόγευμα από τις 5.30μμ,   όπου και θα παρουσιαστούν οι 2 κεντρικές εισηγήσεις για τις ΑΜΕΣΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (την οποία θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας) και τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (εκ μέρους της ΠΣΕ Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τον βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά) 

Καλούμε τους φορείς, τα κινήματα και τους πολίτες της Ηπείρου να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στον αντίστοιχο προβληματισμό.  

               Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ