Στα Γιάννινα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταε κβο ντο

TAEΣτα Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τάε κβο ντο.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο θα φέρει στην πόλη περισσότερους από 1500 αθλητές κι άλλους τόσους συνοδούς τους.

Στο θέμα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών Οικονομικών Θανάσης Μανταλόβας και Ποιότητας Ζωής Νίκος Γκόλας.

«Στηρίζουμε τη διοργάνωση αυτή καθώς θεωρούμε ότι η τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας περνά και μέσα από τον αθλητισμό και τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Το πρωτάθλημα ταε κβο ντο θα φέρει στα Γιάννινα πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες.

Πιστεύουμε ότι είναι η αρχή των αποτελεσμάτων της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την προβολή και είμαστε σίγουροι ότι θ’ ακολουθήσουν ανάλογες διοργανώσεις και το επόμενο διάστημα», τόνισε ο κ. Γκόλας.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θανάσης Μανταλόβας επεσήμανε ότι η διοργάνωση του πρωταθλήματος στηρίζεται από το Δήμο με τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξουν ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική επιχειρηματικότητα.

«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυσκολίες του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας. Ξέρουμε ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Πιστεύουμε όμως ότι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουμε από την πλευρά μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Με λίγα χρήματα λοιπόν μπορούμε να έχουμε πολλά οφέλη. Η εξωστρέφεια και η προβολή της πόλης μπορούν να έχουν ανταποδοτικά οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις», τόνισε ο κ. Μανταλόβας.