Στα Γιάννινα Υπουργός και Αρχηγός της ΕΛΑΣ

DENDIAS GIANNENAΣτα Γιάννινα θα βρεθούν αύριο Τρίτη, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι θα επισκεφθούν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα τον αστυνομικό των ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή με τον Μάριαν Κόλα.

Ο αστυνομικός, με τραύμα στο πόδι, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει. Η μετεγχειρητική του πορεία κρίνεται πολύ καλή.

Η επίσκεψη του Υπουργού και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας έχει και συμβολικό χαρακτήρα.

Από την Αθήνα σήμερα τόσο ο Υπουργός όσο και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ συνεχάρησαν τους Ηπειρώτες αστυνομικούς για τη δουλειά που κάνουν και την επιχειρησιακή τους ικανότητα.

«Καταρχήν θα ήθελα σήμερα, εκ μέρους πρώτα της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής Πολιτείας, αλλά και εκ μέρους της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό και την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν την μεγαλύτερη, νομίζω, επιχείρηση σε βάθος χρόνου και σε αριθμό προσωπικού που έχει ποτέ διεξαχθεί για τη σύλληψη επικινδύνων εγκληματιών, μέσα σε εξαιρετικά δυσχερείς και αντίξοες συνθήκες.

Σε όλα αυτά τα άτομα, τα οποία επιχειρούν τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μακριά από τα σπίτια τους στους ορεινούς όγκους της χώρας και σε δύσβατες περιοχές, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», ανέφερε ο Υπουργός Νίκος Δένδιας.

«Θέλω να συγχαρώ όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που συμμετέχει στην επιχείρηση αυτή γιατί κάτω από δύσκολες συνθήκες, εργάζεται νύχτα και μέρα, με ζήλο, αυταπάρνηση και ηρωισμό.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, για τη συνδρομή του με μέσα και προσωπικό Ειδικών Δυνάμεων, όπως επίσης και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, για την τεχνική υποστήριξη που μας διαθέτουν», ανέφερε από την πλευρά ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ.