Στην Ήπειρο ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

DRASH1 Την ώρα που οι φήμες περί διαφυγής των δύο επικίνδυνων δραπετών στην Αλβανία οργιάζουν και στο παρασκήνιο φαίνεται να μαίνεται ένας πρωτοφανής πόλεμος μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αξιωματικοί της Ηπείρου έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι κακοποιοί δεν έχουν περάσει τα σύνορα.

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την περιοχή, τα μονοπάτια, τους χρόνους που απαιτούνται για να τα διανύσει κάποιος αλλά έχοντας και πλήρη εικόνα των μέτρων που έχουν ληφθεί από το πρωί της Παρασκευής σε όλη τη μεθοριακή γραμμή εκτιμούν ότι οι επικίνδυνοι δραπέτες έχουν βρει καταφύγιο και μελετούν πολύ προσεκτικά την επόμενη κίνηση που θα κάνουν. Σήμερα πετάει και πάλι το ελικόπτερο, με έμπειρους αξιωματικούς της Ηπείρου, οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει την περιοχή από το σημείο όπου βρέθηκε το κλεμμένο μηχανάκι, στη Φροσύνη Σουλίου και μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Παράλληλα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου έχει ενισχυθεί, πέρα από έμψυχο δυναμικό και ειδικά εκπαιδευμένες δυνάμεις, με ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα κρίσιμα στην έρευνα που εξελίσσεται.

Στην Ηγουμενίτσα ξεκινά μία ακόμη σύσκεψη, παρουσία αυτή τη φορά του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να αναλυθούν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν και να αποφασιστεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για τις επόμενες ώρες.