Στην Αυλώνα η σωστική λέμβος… Θρίλερ με τους αγνοούμενους

LEMBOS SOSTΣε παραλία, κοντά την Αυλώνα της Αλβανίας, εντοπίστηκε η σωστική λέμβος του μοιραίου πλοίου Norman Atlantic. Εικόνες αλλά και συγκλονιστικές μαρτυρίες, μετέδωσε σε αποκλειστικά ρεπορτάζ η Ιταλική Rai.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές, αλλά και τις πληροφορίες που δίνονταν στη δημοσιότητα από τις αρχές τις πρώτες ώρες μετά την πυρκαγιά, στη σωστική λέμβο είχαν βρει καταφύγιο περίπου εκατό επιβάτες. Μόνον οι μισοί όμως κατάφεραν να επιβιβαστούν σε παραπλέοντα σκάφη.

Η τύχη των υπολοίπων περίπου πενήντα ανθρώπων αγνοείται…

LEMBOS SOST1Στο εσωτερικό της σωστικής λέμβου η Ιταλική τηλεόραση εντόπισε προσωπικά αντικείμενα που είχαν πάρει μαζί τους οι επιβάτες που αναζήτησαν σωτηρία.

Το θρίλερ με τους επιβάτες που αγνοούνται συνεχίζεται όπως και το αλαλούμ με τις ανακοινώσεις καταλόγων και την ασυνεννοησία μεταξύ Ελληνικών και Ιταλικών αρχών.

Δεν μπορεί να γίνει πλήρης έλεγχος στο Norman Atlantic

Το γκαράζ του Norman Atlantic «βράζει» ακόμη στους 180 βαθμούς ενώ η φωτιά σιγοκαίει σε ορισμένα τμήματα του πλοίου που βρίσκεται ήδη αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μπρίντιζι. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έως αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρεθεί άλλοι σοροί μέσα στο πλοίο και ότι ο έλεγχος συνεχίζεται με προβλήματα.