Στην Ηγουμενίτσα την Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας

Την Πέμπτη 06-04-2017 ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ  θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα όπου θα
πραγματοποιήσει μια σειρά συναντήσεων σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Λιμένα Ηγουμενίτσας. Ο κ. Κουρουμπλής θα συνοδεύεται από τον
Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων  κ. Χρήστο Λαμπρίδη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Σταμάτιο Ράπτη.
Σύμφωνα με το (ανεπίσημο μέχρι στιγμής) πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφθεί στις 11:00 τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ στις 12:00 θα επισκεφθεί το Δήμο Ηγουμενίτσας, όπου αναμένεται να συζητήσει τις διαδικασίες με τις οποίες θα περιέλθουν στο Δήμο, τμήματα της χερσαίας ζώνης του Λιμένα Ηγουμενίτσας που δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του Λιμένα.

Ακολούθως ο Υπουργός θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώ στις 14:00 αναμένεται να συναντηθεί με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.