Στην υγειά σας βρε παιδιά….

BOYLEYTES 14Επιτέλους! Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά! Μια υπερηφάνεια όπως και να ‘χει τη νοιώθεις, δεν τη νοιώθεις;

Λίγο είναι να είσαι πρώτος σ’ ολόκληρη τη χώρα, ανάμεσα στους πρώτους σε όλη την Ευρώπη;

Ω…ποία χαρά για την Άννα…. Μετά από τόσες ιστορίες επιτυχίας στα τηλεοπτικά παράθυρα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη… Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!

Τόσο κόπο, αγώνα και δυνάμεις σπατάλησε ο Σταύρος κι ως υπουργός αλλά και έπειτα, για την προώθηση των μεγάλων οδικών αξόνων και να, επιτέλους, βρήκε κι αυτός τη δικαίωσή του: Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!

Μετά από τόσο κόπο στη Διεύθυνση του Ιδρύματος Καραμανλή, ο Κώστας, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για τις όλο και πιο σπάνιες επισκέψεις στα Γιάννινα. Το έβαλε το λιθαράκι του για την πρωτιά!

Κι οι αγροτοπατέρες μας; Ο Βαγγέλης; Και ο Μιχάλης; Αυτοί που τόσο κόπο έκαμαν για την μη ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗ; Ε! Αυτοί κι αν δικαιώθηκαν πια… Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!

Κι ο υφυπουργός μας; Ο Αντώνης; Μεγάλη χαρά την έχει σήμερα κι αυτός! Στην υγεία μας βρε παιδιά! Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!

Ο Δημήτρης της Πρέβεζας – καλά σύντροφε εσύ μας ξέχασες νωρίς…. Αλλά μια δικαίωση θα την πήρες; Δεν την πήρες;

Δικαιωμένος και ο νέος της Άρτας…. Με τόσες θετικές ψήφους στη Βουλή για τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα έχει κι αυτός μερίδιο στην πρωτιά…. Μια χαρά θα την έχει λοιπόν…. Δεν θα την έχει;

Κι ο Αλέκος; Κι ο Αλέκος με τη μεγάλη απορρόφηση στο ΕΣΠΑ! Περιφερειάρχης της πρωταθλήτριας, βρε, συγκρίνεται με τίποτα τούτη η υπηρηφάνεια;

Εκείνος δε που μέχρι δακρύων θα έπρεπε να συγκινείται στο άκουσμα της είδησης είναι ο ένοικος του Προεδρικού μεγάρου! Ο Κάρολος! Ω, ποία τιμή να είσαι γέννημα θρέμμα της πρωταθλήτριας!

Όλοι οι Ηπειρώτες περήφανοι! Τέτοια μέρα χαράς ξημέρωσε για τον τόπο! Success story! Μεγάλο!

Τι; Μα η πρωτιά είναι στη φτώχεια;;; Και λοιπόν; Η πρωτιά είναι πρωτιά! Μη λαϊκίζετε και μη μηδενίζετε τις προσπάθειες που γίνονται! Εκτσογλανίζετε την κοινωνία! Αυτοί απλώς τη φτωχοποιούν!