Στο λιμάνι οι αγρότες της Θεσπρωτίας!

agroteslimani

agroteslimaniΣτην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενιτσας, στο τέρμα της Εγνατίας Οδού, συγκεντρώθηκαν από το πρωί της Κυριακής οι αγρότες της Θεσπρωτίας, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, ώστε όπως λένε, να μην περάσουν τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Νωρίτερα, τα 150 περίπου τρακτέρ, πραγματοποίησαν πορεία στον παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας, με επικεφαλής του πρώτου τρακτέρ, τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά.
Στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Ηγουμενίτσα ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το νομοσχέδιο και κάλεσε την κυβέρνηση να το αποσύρει. 
Οι αγρότες αναμένεται να πραγματοποιήσουν  συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του λιμένα εξωτερικού, την Κυριακή το βράδυ, μετά από συνεννόηση με το κεντρικό πανελλαδικό συντονιστικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μέλους της συντονιστικής επιτροπής των Αγροτών της Θεσπρωτίας κ. Ηλία Μπάλλο.