ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ Η ΘΕΑΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδας της Παραμυθιάς “ΘΕΑΤΟ , συμμετείχε στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» στην Πάτρα στις 6/7/8/ Φλεβάρη , εκπροσωπώντας επάξια τον ακριτικό μας Δήμο Σουλίου. Η συμμετοχή μας έφερε στο χώρο του θεάτρου πλήθος συμπατριωτών μας που ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση και την δουλειά μας , σχόλια που η ΘΕΑΤΟ απέσπασε και από το φιλοθεάμον κοινό αλλά και από τις υπόλοιπες θεατρικές ομάδες οι οποίες έφτασαν στη Πάτρα από διάφορα γεωγραφικά μήκη της Ελλάδας (από τη Ρόδο μέχρι τη Θεσπρωτία ).

Η ερασιτεχνική δημιουργία η οποία συνδυάζεται με την διάθεση του ελεύθερου χρόνου μπορεί να δώσει μια ανάσα ζωής στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Η επικοινωνία και η ανάπτυξη ενός «διαλόγου» μέσα από την παράσταση είναι το μεγάλο όφελος αλλά και το μόνιμο στοίχημα .
Η ΘΕΑΤΟ , στην – σχεδόν – 20χρονη πορεία της , προσπαθεί μέσα από αυτό το δρόμο , να ταξιδεύει τους θεατές της σε άλλα μέρη κάθε φορά παίρνοντας μαζί της , τους εραστές της τέχνης της που συμμετέχουν στην ομάδα μας , τα οράματά της αλλά και το ίδιο τον τόπο της , και εκεί όπου φτάνει να αφήνει το άρωμα της συνεργασίας, της αγάπης και της ομαδικότητας .