Στυγερή δολοφονία στο Κέντρο των Ιωαννίνων

elas

elasΜία στυγερή δολοφονία στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Νεκρή είναι μια 64χρονη γυναίκα, η οποία φιμώθηκε, βασανίστηκε και στο τέλος οι άγνωστοι την χτύπησαν στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο.

Το έγκλημα έγινε στην πιο κεντρική γειτονιά των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Πάτση, κοντά στην Πλατεία Πάργης και μάλιστα πριν πέσει το βράδυ.

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι με απώτερο στόχο να το ληστέψουν. Αυτό άλλωστε δείχνει το γεγονός ότι το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ενώ επί τόπου βρίσκεται και ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης ο οποίος από την εξέταση που θα ολοκληρώσει θα φωτίσει πλήρως τις συνθήκες της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 64χρονη Καίτη Δούβλη βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο το οποίο ανησύχησε όταν δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα, ανησύχησε και πήγε στο σπίτι.

Το άγριο έγκλημα έχει προκαλέσει οργή και αναστάτωση στην πόλη των Ιωαννίνων. Η κοινή γνώμη αδυνατεί ακόμη να πιστέψει ότι αυτά που παρακολουθούσε στις τηλεοπτικές οθόνες συμβαίνουν πλέον στην «μικρή μας πόλη» όπως αδυνατεί να πιστέψει ότι χάθηκε μία ζωή άδικα και βίαια.