Συγκέντρωση Ενότητας, Δημοκρατίας και Νίκης στην Ηγουμενίτσα για τον Ανδρέα Νταή

plateia_014

plateia_014Μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας και Νίκης, έστειλαν οι πολίτες της Ηγουμενίτσας το βράδυ της Παρασκευής, από την κατάμεστη πλατεία Δημαρχείου, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Νταή.

Η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών στη συγκέντρωση απέδειξε ότι ο προγραμματικός, ξεκάθαρος λόγος της Δημοτικής Συνεργασίας βρήκε μεγάλη απήχηση, αφού απαντά στα ερωτήματα και τις αγωνίες τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Νταής ανέπτυξε συνολικά όλες τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού και ανέπτυξε όλα τα μεγάλα ζητήματα της Ηγουμενίτσας όπως  το λιμάνι, η παράκαμψη της πόλης, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, η μαρίνα, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

plateia_011Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ζητήματα της καθημερινότητας όπως η ύδρευση, τα απορρίμματα, το αποχετευτικό, οι σχολικές και αθλητικές υποδομές.

Εκτενή αναφορά έκανε σε ζητήματα ανάπτυξης: Στον αγροκτηνοτροφικό τομέα, στη μεταποίηση, στον τουρισμό, στην επιχειρηματικότητα.

«Οι δημοτικές εκλογές της Κυριακής είναι ίσως οι κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

plateia_010«Κρίσιμες για την επιβίωση των τοπικών κοινωνιών που δέχονται συνεχή πλήγματα από τις μνημονιακές πολιτικές, κρίσιμες για το θεσμό της αυτοδιοίκησης που πλήττεται συνεχώς από τα μέτρα και τις εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόϊκας. Είναι κρίσιμες για το Δήμο μας, ο οποίος θα πρέπει να απλώσει το δίχτυ κοινωνικής προστασίας κι αλληλεγγύης…

Ποτέ ξανά η ανιδιοτέλεια, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η γνώση, η ικανότητα, το ανοιχτό πνεύμα, η διάθεση για προσφορά, η συνεργασία και η συνέργεια, δεν ήταν τόσο ζωτικής σημασίας για την επιλογή και στήριξη της νέας δημοτικής αρχής.

Με αυτές τις αρχές διαμορφώθηκε η προγραμματική μας πρόταση.

plateia_020

Για να κερδίσουμε τη νέα πενταετία!.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημοτική Συνεργασία.

Για να βρούμε πάλι το χαμόγελο…

Για να βρούμε πάλι την ελπίδα! Μαζί!»

plateia_031

plateia_033

Δημοτική Συνεργασία

Πρώτο μας μέλημα η Αλληλεγγύη!

Για ένα Δήμο στον οποίο αξίζει να ζεις!

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τη Δημοτική Συνεργασία, Ανδρέα Νταή