Συγχαρητήρια προς την Πρωταθλήτρια ομάδα Α.Π.Σ Σουλι Παραμυθιάς

Συγχαρητήρια της Δημάρχου Σουλίου και της Αντιπεριφερειάρχη Αντιγόνης Φίλη προς την Πρωταθλήτρια ομάδα Α.Π.Σ Σουλι Παραμυθιάς

Θερμά συγχαρητήρια προς τους αθλητές, τους προπονητές και  το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου της πόλης της Παραμυθιάς , του Α.Π.Σ  «Σούλι Παραμυθιάς» , τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου για την κατάκτηση της Α΄ Θέσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας 2017-2018 και την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή με ένα εξαιρετικό σερί θετικών αποτελεσμάτων όλη τη χρονιά αποτελεί μια δίκαιη επιβράβευση  της εξαιρετικής προσπάθειας που έγινε.

Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά, από διοικητική και αγωνιστική θέση αλλά και η οικονομική και ηθική στήριξη όλων ήταν καθοριστική.

Μας κάνετε περήφανους ,η επιτυχία σας ξεπερνάει τα στενά όρια  του αθλητισμού και σαφέστατα προβάλει το Δήμο μας γενικότερα.

Τώρα ,σε μια κατηγορία πιο ψηλά ,σας εύχομαι να συνεχίσετε να είστε νικητές και να κρατήσετε  το αθλητικό σας ήθος σε όλη την πορεία.

Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας στη νέα σας πορεία, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Δήμαρχος

Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σουλίου Παραμυθιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 και την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία που αντανακλά σε ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου. Συγχαίρω επίσης όλους, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας, κυρίως δε το φίλαθλο κοινό του δήμου Σουλίου που τους συνόδεψαν σε όλους τους αγώνες. Η αήττητη πορεία προς την άνοδο ήταν όντως μεγαλειώδης και συγκινητική, αποτελεί επιβράβευση της επιμονής και της σκληρής προπόνησης και ενδυναμώνει τη θέση της Θεσπρωτίας στον αθλητικό χάρτη. Εύχομαι να συνεχίσετε με ήθος και αθλητικό ιδεώδες την ανοδική πορεία σας και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αντιγόνη Φίλη

Αντιπεριφερειάρχης