Συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά

Συνελήφθη,  ημεδαπός  για  κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας.

Συνελήφθη, χθες (04-04-2012) το βράδυ στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους (7,9) γραμμαρίων.

 Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Άρτα.

Συνελήφθη, χθες (04-04-2012) το απόγευμα στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 24χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 24χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους (30) γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

 Συνελήφθη,  ημεδαπός στα Ιωάννινα, για  κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη, χθες (04-04-2012) το απόγευμα στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν  ένα  αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους (2) γραμμαρίων.

 Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

 Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  στα Ιωάννινα.

Συνελήφθη, προχθές (03-04-2012) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, ο 25χρονος αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών, απέρριψε στο έδαφος μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (0,7) γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.