Συλλήψεις ατόμων στην πόλη της Πρέβεζας.

elas

elasΣυνελήφθησαν δύο  αλλοδαποί στην Πρέβεζα,  για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Κατασχέθηκαν επτά (7) πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες (09-06-2012) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι δύο αλλοδαποί μετέβησαν σε δύο  καταστήματα (ανθοπωλείο και ιχθυοπωλείο) στην πόλη της Πρέβεζας, όπου  έκαναν συναλλαγές, δίνοντας ως αντάλλαγμα τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενήργησαν άμεσα έρευνες στην περιοχή όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς.

Κατά τον έλεγχο, εκτός από τα παραπάνω χαρτονομίσματα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, επιπλέον κατασχέθηκαν:

·        τέσσερα ακόμη πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

·        το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας  ενώ την προανάκριση  ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν  τρεις αλλοδαποί στην Πρέβεζα, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνελήφθησαν, χθες (09-06-2012) το απόγευμα στην Πρέβεζα από αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις αλλοδαποί (δύο  υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράν),   για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και για παράνομη διαμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου,  οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί επέδειξαν δύο πλαστές ταυτότητες Ολλανδίας και μία πλαστή ταυτότητα Βελγίου.

Οι πλαστές ταυτότητες κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών  Πρέβεζας.