Συλλήψεις για κοκαϊνη στην Αθήνα από τη Δίωξη Ιωαννίνων

KOKAINH 3 7 14Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της κατοχής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 58 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Αττικής.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός προσποιούμενος τον αγοραστή, παρουσιάστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής.

Στο ραντεβού εμφανίστηκε ο 49χρονος, προκειμένου να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχων, βάρους (204) γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των (12.000) ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της «αγοραπωλησίας», ο 49χρονος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας (τσέπης) καθώς και τέσσερα (4) κινητά τηλεφώνα.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευθεί λίγο νωρίτερα από τον 58χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία τoυ 58χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,5) γραμμαρίων.

• μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,7) γραμμαρίων.

• μία συσκευασία με όπιο, βάρους (6,2) γραμμαρίων.

• ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης.

• το χρηματικό ποσό των (19.100) ευρώ.

• οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα.

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.