Συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα: Στο ντεπόζιτο μετέφεραν τους λαθρομετανάστες!

Συνελήφθησαν, σήμερα στις 00.05, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 45χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν κρυμμένοι, τρεις (03) αλλοδαποί, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στη δεξιά δεξαμενή πετρελαίου, στερούμενοι νομιμοποιητικών ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης  συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το προαναφερόμενο Φ/Γ όχημα κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες στις 21.50, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 23χρονος αλλοδαπός οδηγός ΙΧΕ οχήματος, καθώς και ο 56χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, εντός ειδικά διαμορφωμένού χώρου, στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, δύο (02) αλλοδαπές, στερούμενες νομιμοποιητικών ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίες επίσης  και συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το προαναφερόμενο I.X.E. όχημα κατασχέθηκε.