Συλλήψεις διωκόμενων ατόμων.

elas

elasΣύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στα Ιωάννινα.

Συνελήφθη, προχθές (12-5-2012)  το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της   Ανακρίτριας Ιωαννίνων, με το οποίο κατηγορείται για κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού  στην Κακαβιά Ιωαννίνων.

Χθες (13-05-2012) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος  Κακαβιάς συνέλαβαν 44χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διωκτική απόφαση  για  κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος πήγε στο Σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, για να εισέλθει στη Χώρα και κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία  είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού στο Κομπότι Άρτας, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Συνελήφθη χθες (13.05.2012) το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπάκτου για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση  και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.