Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα

lathrometanastes113

lathrometanastes113Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 47χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης και συγκεκριμένα κάτω από τη μεσαία σειρά παλετών του φορτίου, δεκαεννέα (19) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, μια 46χρονη οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης  συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, ο ένας βρέθηκε μέσα σε σάκο ταξιδιού στο πίσω κάθισμα, ενώ ο δεύτερος εντός  ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης (πρόσθετη λαμαρίνα) στο χώρο των αποσκευών.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.