Συλλήψεις στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Συνελήφθη, σήμερα στις 02.30, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 39χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (επικαθήμενο), διότι μετέφερε εντός της καμπίνας του τράκτορα τέσσερις (04) αλλοδαπούς, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Ακόμη, συνελήφθη, σήμερα στις 01.30, στο ίδιο λιμάνι,

κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 28χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι μετέφερε ως επιβάτη 29χρονο αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τα χώρα, ο οποίος και συνελήφθη. 

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό και το Ι.Χ.Ε. όχημα, κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες στις 22:20, στον λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημά του βρέθηκε στην κατοχή του και συγκεκριμένα στην πάνω αριστερή γωνία της οροφής κάτω από το κάλυμμα, μία πλαστική συσκευασία πιθανόν με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.