ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ – ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

elas

elasΣυνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία, με κλεμμένα – πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθη, σήμερα (18.04.2012) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, μία αλλοδαπή, υπήκοος Σομαλίας, ηλικίας 22 ετών, γιατί κατείχε και έκανε χρήση κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου με σκοπό την έξοδό της από τη χώρα μας.

   Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη κατείχε κλεμμένο διαβατήριο Δανίας, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευθεί έναντι του χρηματικού ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής.

  Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη, χθες (17-04-2012) το βράδυ, στο Νέο  Λιμένα Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας   αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 27 ετών, γιατί κατείχε και έκανε χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την έξοδό του από τη χώρα.

      Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστό διαβατήριο Πακιστάν με επικολλημένη κλεμμένη άδεια διαμονής ελληνικών αρχών, που είχε προμηθευθεί έναντι του χρηματικού ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.