Συμπληρωματικές εργασίες στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

xyta_karboynari2

xyta_karboynari2Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αναδείχτηκε σήμερα ο ανάδοχος του έργου για την εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Π.Ε. Θεσπρωτίας. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 165.000 ευρώ. Οι εργασίες, που θα γίνουν, στηρίζονται στις υποδείξεις της Επιστημονικής Επιτροπής που είχε συγκροτηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παρεμβάσεις στο κατασκευαστικό τμήμα του (για την αποκατάσταση φθορών και ελλείψεων), στο λειτουργικό και στο περιβαλλοντικό μέρος.

Ανάδοχοι για  έργα στην Π.Ε. Άρτας

 

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τους αναδόχους των παρακάτω έργων:

  1. Αποκατάσταση κοίτης χειμάρρων πεδινής ζώνης, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.
  2. Συντήρηση εξοπλισμού Αντλιοστασίου Βίγλας, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ.

Δημοπρατήσεις έργων στην Π.Ε. Πρέβεζας

 

Από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε η δημοπράτηση των παρακάτω έργων:

  1. Αποκατάσταση ζημιών τεχνικού της οδού Παπαδατών – Μελιανών, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.
  2. Συμπληρωματικά τεχνικά έργα 10ης επαρχιακής οδού εντός οικισμού Άσσου, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ.

 

Δημοπράτηση έργου για την αποκατάσταση ζημιών  στο Τ.Δ.  Πλαισίου

 

Τη δημοπράτηση έργου, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, για την αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες στο Τ.Δ. Πλαισίου Π.Ε. Θεσπρωτίας ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή. Επίσης, η Ο.Ε. ενέκρινε την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη για ακύρωση και την επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού για το έργο «Προστατευτικά στηθαία – συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 220.000 ευρώ, καθώς θεωρήθηκε υπερβολικά μικρό το ποσοστό 4% που δόθηκε ως έκπτωση.

Αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για την Τουριστική Προβολή

 

Αναβλήθηκε και θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το θέμα της έγκρισης της αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Εκλογή Αντιπροέδρου Ο.Ε.

 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή εξέλεξε τον κ. Κωνσταντίνο Ντέτσικα, ως Αντιπρόεδρό της.

 

Σύμφωνη γνώμη για εργασίες στα δίκτυα αποχέτευσης

 και ύδρευσης στο Δ.Κ. Μετσόβου

Με απόφαση που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, μετά και τη σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας (υπό προϋποθέσεις), προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή χωριστικού δικτύου αποχέτευσης και αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δ.Κ. Μετσόβου». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 8.500.000 ευρώ.