Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών.

lolos

lolosΟ Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Σταύρο Κατσίλη, επισκέφτηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 το Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Σπύρος Δερδεμέζη. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στις δομές υγείας εντός των ορίου του Δήμου  Ηγουμενίτσας καθώς και η πορεία των εργασιών επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα της άμεσης λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας με την επιπλέον στελέχωση του, της ορθής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου, της ετοιμότητας και πληρότητας του ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή,  καθώς και των υπόλοιπων δομών υγείας που προΐσταται ο κ. Διοικητής.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Διοικητή και για την επικείμενη παραχώρηση του ασθενοφόρου που πρόκειται να κάνει ο Δήμος στο Νοσοκομείο, όταν ολοκληρωθούν οι ήδη δρομολογηθείσες ενέργειες του Δήμου. 

Τέλος και οι δυο πλευρές επιφυλάχτηκαν  για μια ευρύτερη σύσκεψη, με θέμα την αρτιότερη οργάνωση των δομών υγείας, στο προσεχές μέλλον.