Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα

elas

Την 02-05-2011 και ώρα 10.00΄στην Ηγουμενίτσα  από αστυνομικούς της Υ.Α. Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών,  συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός  γιατί κατελήφθησαν να μεταφέρουν με ΙΧΕ αυτ/το έναν (1) ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι συλληφθέντες είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιούνται με σκοπό τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ιταλία.   

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ηγουμενίτσας, ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.  

Συνελήφθησαν για κατοχή ηρωίνης

Την 01-05-2011 και ώρα 22:30΄στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Άνω Πωγωνίου, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, διότι σε γενόμενο σωματικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους, προοριζόμενα για από κοινού χρήση, μικροποσότητα ηρωίνης και εξήντα (60) χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρική συνταγή.    

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ιωαννίνων, ενώ η ναρκωτική ουσία και τα χάπια κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

 Δεκαέξι (16) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 02-05-2011 έως 03-05-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.