Συνελήφθησαν τέσσερις φυγόποινοι σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, τέσσερις φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης.

Αναλυτικότερα, εντοπίστηκαν:

  • Στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πειραιά, για διακεκριμένες κλοπές. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
  • Στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
  • Στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους και πέντε (5) μηνών, για χρέη προς το δημόσιο και έκδοση ακάλυπτης επιταγής.
  • Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.