Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο Ηπειρώτες…

ATLANTIK NORMANΑλαλούμ χωρίς τέλος… Χωρίς σεβασμό στην αγωνία πολλών ανθρώπων που αναζητούν τους δικούς τους.

Το μοιραίο πλοίο αγκυροβολεί στο Costa Morena, στο Μπρίντιζι και δεκάδες συγγενείς αγνοουμένων βρίσκονται στην Ιταλία προσπαθώντας να μάθουν κάτι για τους ανθρώπους τους.

Σε θρίλερ εξελίσσονται και οι περιπτώσεις δύο Ηπειρωτών. Του Γιώργου Δούλη από την Καταμάχη Ιωαννίνων που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι είναι νεκρός και στη συνέχεια περιλαμβάνεται στη λίστα αγνοουμένων και του Γιώργου Παπαδόπουλου από τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας που αρχικά ήταν στη λίστα διασωθέντων και στη συνέχεια στη λίστα αγνοουμένων.

Οι επιβαίνοντας στο πλοίο Norman Atlantic σύμφωνα με νέα λίστα που απέστειλαν οι Ιταλοί ανέρχονται στους 485.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα λίστα υπάρχουν ακόμα διπλοεγγραφές ονομάτων.

Πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας ανέφεραν πως επιβεβαιώνεται, πλέον, ότι στο πλοίο δεν υπήρχαν υπεράριθμοι επιβάτες.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΑΝΕΚ ο αριθμός των επιβαινόντων στο πλοίο ήταν 474 άτομα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων αναμένεται στην Ιταλία, ενώ επιθεωρητές έχει αποστείλει και η ναυλώτρια εταιρεία ΑΝΕΚ.

Θρίλερ με τους Ηπειρώτες

Εν τω μεταξύ το θρίλερ με τους δύο Ηπειρώτες συνεχίζεται. Ο Γιώργος Δούλης καταγράφηκε κι ανακοινώθηκε ως ο πρώτος νεκρός. Από την Καταμάχη Ιωαννίνων ο ίδιος, από την Πάργα η σύζυγός του, είχαν έρθει από την Ελβετία για ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Όταν ο γιος του Γιώργου Δούλη βρέθηκε στην Ιταλία για αναγνώριση της σορού διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για τον πατέρα του.

Από τότε δεν υπάρχει κανένα νεότερο στοιχείο και πλέον από τις Ιταλικές αρχές περιλαμβάνεται στη λίστα αγνοουμένων.

Το δικό τους μαρτύριο ζουν συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Παπαδόπουλου. Οδηγός φορτηγού από τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας. Από τις Ιταλικές αρχές είχε ανακοινωθεί ότι διασώθηκε και όλοι πίστεψαν ότι η αγωνία πήρε τέλος.

Όμως τελικά μάταια περίμεναν… Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αγνοείται…