ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ, ΠΛΑΤΑΡΙΑ, ΣΥΒΟΤΑ

syriza_pantheon2Με ενωτικό πνεύμα, καλή διάθεση και αισιοδοξία μέσα στο  πανελλαδικό ρεύμα που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε την Δευτέρα 12/1 η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το απόγευμα πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη περιόδευσαν σε  Ελευθέριο, Μορφάτι, Καταβόθρα και Μαργαρίτι.

Την Τρίτη 13/1 το απόγευμα, οι περιοδείες συνεχίστηκαν σε Πλαταριά, Φασκομηλιά, Σκορπιώνα, Σύβοτα και Πολυνέρι.  Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών  και εξήγησαν πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ είναι ένα πρόγραμμα με 4 πυλώνες:

  • 1ος πυλώνας: Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
  • 2ος πυλώνας: Η φορολογική δικαιοσύνη και η επανεκκίνηση της οικονομίας.
  • 3ος πυλώνας: Το εθνικό σχέδιο για την ανάκτηση της εργασίας.
  • 4ος πυλώνας: Ο θεσμικός και δημοκρατικός μετασχηματισμός του πολιτικού συστήματος.

          Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η δυνατότητα το παραπάνω πρόγραμμα της ΔΕΘ, να συζητηθεί ευρύτερα και να αναλυθεί περισσότερο.

Αύριο Πέμπτη το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο στους Φιλιάτες και θα περιοδεύσουν στο παζάρι και την αγορά.