Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπές αντικειμένων από γραφείο και εμπορική επιχείρηση στην πόλη της Πρέβεζας

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας δύο υποθέσεις διαρρήξεων με στόχο γραφείο και εμπορικό κατάστημα  στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (ενός άνδρα και μίας γυναίκας), ηλικίας 31 και 28 ετών, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και σύσταση συμμορίας.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ταυτοποιήθηκε η συστηματική διάπραξη διαρρήξεων από τον 31χρονο και την 28χρονη, οι οποίοι δρώντας από κοινού πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα τις παρακάτω διαρρήξεις:

  • Το βράδυ της 13/14-09-2013, αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας, αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας (3.000) ευρώ.
  • Το ίδιο βράδυ, αφού παραβίασαν το λουκέτο πόρτας αποθήκης εμπορικού καταστήματος στην Πρέβεζα, αφαίρεσαν (19) ζεύγη υποδημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δύο ημεδαπών και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων.