Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας: Να αποκατασταθεί η βλάβη του κλιματιστικού ΤΩΡΑ, στον Γ΄παιδικό σταθμό του Δήμου Ηγουμενίτσας

paidikos_stathmos

Χωρίς κλιματισμό είναι ο Γ΄ παιδικός σταθμός Δήμου Ηγουμενίτσας εδώ και δέκα μέρες σχεδόν εν μέσω καύσωνα ! Είναι αδύνατο αυτές τις μέρες τα παιδιά να φάνε το μεσημεριανό γεύμα, αλλά και τον μεσημεριανός ύπνο λόγω ζέστης !

Στην πραγματικότητα εδώ και δέκα μέρες που γνώριζαν το πρόβλημα είχαν όλο τον χρόνο να προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες για την επισκευή της βλάβης! 

Δεν μπαίνουν καν στον κόπο μπροστά στον νέο επερχόμενο καύσωνα να βρουν μια προσωρινή λύση στο πλαίσιο των προδιαγραφών που πρέπει να πληρούνται, ακριβώς επειδή γι’ αυτούς αποτελεί κόστος! Σε τέτοιο σημείο έχει καταστεί ανυπόφορη η κατάσταση με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τη Δημοτική Αρχή να μην έχει λύσει ακόμα το σοβαρό ζήτημα! 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας απαιτεί εδώ και τώρα να αποκατασταθεί η ζημιά στο κλιματιστικό. Αύριο ο σταθμός να λειτουργήσει κανονικά χωρίς πρόβληματα. Δεν θα επιτρέψουμε οι ανάγκες μικρών παιδιών, εργαζομένων και των οικογενειών της πόλης μας να αντιμετωπίζονται ως κόστος από τη Διοίκηση του κου Νταή. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να δώσει ΤΩΡΑ λύση στο πρόβλημα! Να σταματήσει να θέτει σε δεύτερη μοίρα τη λειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και τις ανάγκες των παιδιών μας!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ         

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ