Σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη για τη δυνατότητα χωροθέτησης καυσίμων στην Θεσπρωτία

GGPH_HLIAS

GGPH_HLIASΣύσκεψη με θέμα: «Συζήτηση και συντονισμός ενεργειών για τη δυνατότητα χωροθέτησης καυσίμων στη θέση «Γωνιά» του Δήμου Ηγουμενίτσας της Π.Ε. Θεσπρωτίας» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (8 Απριλίου 2013) με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας  Ηλία Θεοδωρίδη.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ιωάννης Παπαλέξης, οι Δήμαρχοι: Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, Φιλιατών Μηνάς Παππάς, και Σουλίου Σταυρούλα Μπότση-Μπραίμη  και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας.

 Η έναρξη της σύσκεψης έχει ορισθεί για τις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Αποκεντρωμένης στα Ιωάννινα.

Στο ΤΕΙ Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού – Τεχνικών Εργαστηρίων Α.Τ.Ε.Ι. Ελλάδας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Απριλίου 2013 στη Κεντρική Βιβλιοθήκη  του ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς Άρτας.  Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί.

Θα συμμετέχουν μέλη των συλλόγων από όλα τα ΤΕΙ της χώρας και θα συζητήσουν εκπαιδευτικά θέματα και ζητήματα που αφορούν την ειδικότητά τους.