Τα αστυνομικά συμβάντα της ημέρας

elas

elasΣύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Άρτα.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Ιωάννινα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Άρτα.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Ιωάννινα.

Σύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Άρτα.

Κατασχέθηκαν τρία φυτά κάνναβης σε γλάστρες και εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας.

Συνελήφθη χθες (09-05-2012) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης   και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός καλλιεργεί στην οικία του κάνναβη, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου σε αυτοσχέδια ξύλινη ντουλάπα, ειδικά διαμορφωμένη με επένδυση αλουμινόχαρτου στο χώρο του υπνοδωματίου του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενο από: ένα ειδικό λαμπτήρα για λευκό φωτισμό, θερμόμετρο, μοτέρ εξαερισμού και  χρονοδιακόπτη φωτισμού.   

·         τρία (3) φυτά κάνναβης σε γλάστρες.

·         μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους (3,74) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Ιωάννινα.

Συνελήφθη χθες (09-05-2012)  το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 45χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν  ποσότητα κάνναβης βάρους (221,3) γραμμαρίων.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Άρτα.

Συνελήφθη, χθες (09-05-2012) το απόγευμα στους Κωστακιούς Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 30χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του μία σύριγγα που περιείχε υπολείμματα ηρωίνης.

Έπειτα, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,32) γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε (32) σπόρους κάνναβης.

 Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία, με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Συνελήφθη, χθες (09-05-2012) το βράδυ, στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε και έκανε χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου με σκοπό την έξοδό του από τη χώρα.

      Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε αλβανικό διαβατήριο, στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.