Τα ραβασάκια έγιναν… στάχτη!

Εργαζόμενοι έκαψαν τα ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς

Τα ειδοποιητήρια της Εφορίας για την έκτακτη εισφορά έκαψαν πριν λίγο στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα εργαζόμενοι,  εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή τους για τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Μέλη του Εργατικού Κέντρου, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης για να διαδηλώσουν πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ σε νέους φόρους και νέα μέτρα.

Κλειστό χθες το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας


Τετράωρη στάση εργασίας, κατάληψη στο Δημαρχείο και συμβολικό κλείσιμο της οδού Κύπρου, πραγματοποίησαν  οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για κινητοποιήσεις σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από το Δημαρχείο λίγο μετά τις 11, ώρα της προγραμματισμένης κινητοποίησης, και κατευθυνόμενοι στην αρχή της Οδού Κύπρου, στην πλατεία Δημαρχείου, προχώρησαν στη συμβολική κατάληψη της οδού για μισή ώρα.

Παράλληλα, προχώρησαν στο κάψιμο των ειδοποιητηρίων της έκτακτης εισφοράς που έστειλε η Εφορία, λέγοντας όχι στην πληρωμή τους.