Τουρνουά χάντμπολ στην Κόνιτσα

Συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο οι αγώνες του τουρνουά χάντμπολ (κατηγορία «μίνι αγοριών») που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κόνιτσας, σε συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Κόνιτσας, της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Β.Δ. Ελλάδος και του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Α.Ο. Ιωαννίνων και επίλεκτου αθλητή των Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνου Τσιούρη. Κατά την χθεσινή τελετή έναρξης του τουρνουά απονεμήθηκε στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή τιμητική πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Ν. Γραμματικό, τιμητική φανέλα της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Γ. Κρανάκη, και βιβλία από το Δήμαρχο Κόνιτσας Π. Γαργάλα.

Χαιρετισμό στην τελετή έναρξης απηύθυνε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Καραμπίνας, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Κολόκας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Γ. Κρανάκη