Τρία πρόσωπα προτάθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ για την Ηγουμενίτσα

pantheon

pantheonΜε 3 υποψηφιότητρες έληξε η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηγουμενίτσας.
Ο κ. Βέρμπης Κωνσταντίνος από την Πέρδικα, ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος της Ηγουμενίτσας Προκόπης Ρέβης και ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Νταής, είναι οι 3 υποψήφιοι που προτάθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Πρόταση υπήρχε και για τον υποψήφιο – στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές – του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση, ο οποίος όμως δεν απεδέχθη.

Είχε προηγηθεί διαλογική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν οι θέσεις της διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ για την Τοπική αυτοδιοίκηση.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ για να αξιολογήσει τις προτάσεις και στη συνέχεια θα επανέλεθει στη βάση για την τελική απόφαση.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τη συνεδρίαση – η οποία ήταν ανοιχτή – παρακολούθησαν μέλη από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους (ΑΝΕΛ, ΕΠΑΜ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ ακόμα και ΝΔ.

Ακόμα πιο αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας και ο συνδυασμός “Κοινωνία Αξιών” του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κάτσινου “εκπροσωπήθηκε” με την παρουσία 3 αντιδημάρχων (Ιωάννη Γόγολου, Χρήστου Κάτσιου, Κων/νου Ντάγκα) του Προέδρου του ΠΑΚΠΟ Κοτζαπαναγιώτου Κωνσταντίνου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γεωργίου Τζοβάρα.