Τρεις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, σήμερα (18-05-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής (1500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή χρημάτων από παγκάρι εκκλησίας στη Ρευματιά Πρέβεζας

Συνελήφθησαν, χθες (17-05-2015) το απόγευμα στη Ρευματιά Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 25χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Ρευματιά Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, διότι νωρίτερα είχαν εισέλθει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και αφού διέρρηξαν το παγκάρι, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, το τελευταίο τρίμηνο, είχαν πραγματοποιήσει και άλλες κλοπές από το παγκάρι της ίδιας εκκλησίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές γυναίκες στην Ηγουμενίτσα για  κλοπή

Οι δράστιδες αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, τσάντα από   Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν, χθες (17-05-2015) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαπές γυναίκες Ρομά, ηλικίας 43 και 21 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι δύο γυναίκες μαζί με μία ακόμη συνεργό τους  που αναζητείται, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης,  μία τσάντα από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας  Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, με πλαστό  διαβατήριο

Συνελήφθη, χθες (17-05-2015) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 25χρονος επέδειξε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη  52χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (17-05-2015) το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, ο 52χρονος επιχείρησε να εισέλθει σε γήπεδο για την παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα, επιδεικνύοντας πέντε εισιτήρια τα οποία δεν έφεραν τις προβλεπόμενες σφραγίδες, ενώ τα δύο από αυτά ήταν πλαστά.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του 52χρονου προέκυψε ότι είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου, του οποίου η άδεια είχε λήξει από το 2012 και δεν είχε προβεί στην ανανέωσή της.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.