Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ηγουμενίτσας

igmdimarxeio

igmdimarxeioΗ Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, παρά τη δύσκολη σε όλα τα επίπεδα συγκυρία, συμμετέχει στις εορταστικές   εκδηλώσεις που αναμένεται να διοργανωθούν στην πόλη, ενόψει  των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να μην ευνοούν τις  πλούσιες  εκδηλώσεις  του παρελθόντος,  οι γιορτές αυτές όμως απευθύνονται κυρίως στα παιδιά και θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να τους στερήσουμε τη δυνατότητα να χαρούν την  περίοδο των εορτών.

Στην Πλατεία Δημαρχείου πρόκειται να στηθεί ένα παιχνίδι τύπου Carusel, ενώ θα λειτουργήσει και το λεγόμενο «ταχυδρομείο» του Αη Βασίλη.

Στο   πλαίσιο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο της Ηγουμενίτσας, προσφορά του οποίου είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα στηθούν στην Πλατεία Δημαρχείου και στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, αλλά και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, που θα «προσφέρει» το τρενάκι το οποίο θα κάνει βόλτες στην πόλη, δωρεάν, για μικρούς και μεγάλους.

 Τη δική της συμβολή στη διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Θεσπρωτίας, μέσω της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Παπαχρήστου, αλλά και ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Ρένα Κώτσιου»,  τους οποίους οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε.

Είναι γεγονός ότι εν μέσω δύσκολων καιρών, η συλλογικότητα και η συνεργασία μεταξύ φορέων μπορούν να βοηθήσουν  στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.