Χωρίς αλλαγές τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

syriza2Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε πριν δοθούν και επισήμως στη δημοσιότητα, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Π. Σκουρλέτης. Οι λίστες των υποψηφίων θα μείνουν ως έχουν «με απόλυτο σεβασμό στην κατάταξη που διαμορφώθηκε από το εκλογικό σώμα», τόνισε.

Ο κ. Σκουρλέτης διέψευσε δημοσιεύματα, τα οποίο υποστηρίζουν ότι «το παλιό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σημείωσε ότι επίκειται ανακοίνωση για την πολιτική στήριξη της κ. Κατσέλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όπως έχει η ίδια προαναγγείλει.

Ανακοίνωσε επίσης, ότι την Παρασκευή 1η Ιουνίου θα δοθεί στο μεταξύ στη δημοσιότητα το συνολικό πρόγραμμα του κόμματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται για ριζικά νέο πρόγραμμα αλλά για «βελτιώσεις που εμβαθύνουν και επικαιροποιούν τα προγραμματικά θέματα, ώστε να εναρμονιστεί με τις ραγδαίες εξελίξεις στην οικονομία». Υποστήριξε   ότι οι αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών, δεν έγιναν πάνω στο πρόγραμμα που είχε δώσει στη δημοσιότητα τον Απρίλιο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γύρω από το παλαιότερο πρόγραμμα και κατήγγειλε   μεθοδευμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί σύγχυση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο νομό Θεσπρωτίας το ψηφοδέλτιο, με βάση τα παραπάνω είναι:

Κάτσης Μάριος

Τσακίρη Αστυρόπη

Τσότσης Δημήτριος