ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΛΗΓ κ. ΘΩΜΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

olig_logo

Νιώθω ικανοποιημένος γιατί μια ιδέα που την είχα συλλάβει από την ημέρα που ανέλαβα τη Διοίκηση του λιμανιού και την είχα καταθέσει σαν πρόταση, μαζί με συναδέλφους μου της ΕΛΙΜΕ, γίνεται πραγματικότητα.

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι ένα από τα 8 λιμάνια της ΕΛΙΜΕ, που θα συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας.

Η επιμονή μου να δοθεί από την Πολιτεία, αλλά και με πιέσεις της ΕΛΙΜΕ, έμφαση στην επιτάχυνση των ρυθμών εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης των μεγάλων λιμανιών της Χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις Τοπικές Κοινωνίες και ειδικότερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επίσης δικαιώνεται.

Θέλω να πιστεύω, πως σύντομα, όλα τα οράματα μου θα γίνουν πραγματικότητα, ώστε να αποδειχθεί και στην πράξη ότι το λιμάνι μας, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, είναι η πραγματική Πύλη της Ευρώπης, σε όλους τους τομείς.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *