Συγχαρητήρια στον Ερμή Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η ομάδα της Ηγουμενίτας επικράτησε χθες στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 2-3 σετ στο τάι μπρεικ του Α.Ο. Πρέβεζας και πανηγύρισε τον τίτλο αλλά και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Ανδρών.

Ο Ερμής κατάφερε και πήρε την 3η νίκη επί του Α.Ο.Π μία στην κανονική διάρκεια όπου ισοφάρισε στις νίκες με την Πρέβεζα (1-1) και δυο στα Play Off (3-1) και σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή.

Συγχαρητήρια μυνήματα έδωσαν στη δημοσιότητα το ΠΑΚΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας, η ΚΑΕ Παραμυθιάς και ο Θεσπρωτός:

Συγχαρητήρια Επιστολή του ΠΑΚΠΟ Ηγουμενίτσας

Η Πρόεδρος και το Τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας συγχαίρουν την ομάδα πετοσφαίρισης του Ερμή Ηγουμενίτσας 1994 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών της Β΄ Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. 2021-2022. Οι επιτυχίες σας μας κάνουν όλους χαρούμενους  και υπερήφανους και σας ευχόμαστε να έχετε ανάλογες επιτυχίες στα μπαράζ, ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ

Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου

Η ΚΑΕ Παραμυθιάς:

Ο Θεσπρωτός

Η διοίκηση και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Θεσπρωτού συγχαίρουν την ομάδα πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας 1994 (ERMIS VolleyballClubofIgoumenitsa) για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ανδρών Β’ Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.ΔΕ. 2021 -2022, έπειτα από τη νίκη στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 3-2 σετ στο τάι μπρέικεπί του Α.Ο. Πρέβεζας. Κάθε επιτυχία σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο από ομάδα ή αθλητές της πόλης μας, και εν προκειμένου από την ομάδα βόλεϊ Ερμής είναι σημαντική, φανερώνει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και κατ’ επέκταση στον Αθλητισμό της πόλης μας και μας κάνει όλους υπερήφανους. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ερμή καλή επιτυχία στα μπαράζ και την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 ανδρών.