Ήρωες της Digea στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, η Digea, στα πλαίσια του προγράμματός τους “Ήρωες της Digea” με στόχο την ενίσχυση της κοινότητας και των σχολείων.

“Η επίσκεψη αυτή, με τη δωρεά της Digea και παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Στρατή Λιαρέλλη, συνέβαλλε σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλουμε για την βελτίωση και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των μαθητών μας, καθώς  και στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου με τη χρήση ΤΠΕ”, σημειώνει σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τη Digea ο Σύλλογος Προσωπικού του σχολείου και συνεχίζει:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη, εκ μέρους του Συλλόγου Προσωπικού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας και των μαθητών  του σχολείου, να ευχαριστήσουμε την Digea, η οποία συμπεριέλαβε στο ταξίδι της, που ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2018 με σταθμούς σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, το σχολείο μας.

Η προσφορά σας αυτή, αποκτά ιδιαίτερη σημασία ως ένδειξη ότι ένας οργανισμός μπορεί να είναι εξίσου δραστήριος σε ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της εκπαίδευσης των μαθητών.

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας”.