Συμπληρώθηκαν τα ψηφοδέλτια ΝΔ & ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία

kalph

Με τον Χρήστο Κάτσιο κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Θεσπρωτία. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Χρήστος Κάτσιος με καταγωγή από την Αγία Κυριακή (Πόποβο) Παραμυθιάς, μετά από επικοινωνία που είχε με την Χαριλάου Τρικούπη και την Ν.Ε. Θεσπρωτίας, αποδέχτηκε την πρόταση για την υποψηφιότητα του και έτσι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία, θα απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

Κάτσιος Χρήστος

Μέμμου Αγγελική

Τάτση Μάγδα

Ο Χρήστος Κάτσιος επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εμπορία αυτοκινήτων και στον τουρισμό, εχει διατελέσει επι 12 χρόνια στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ενώ εχει εκλεγεί 3 φορές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία εχει υπηρετήσει επι 13 χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος (σήμερα ως αναπληρωτής του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ιωάννη Γόγολου, ο οποίος παραχώρησε τη θέση του για να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο Ιωάννης Παπαγιάννης ο 3ος υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσπρωτία

Με τον Γιάννη Παπαγιάννη συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες κι ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί την Παρασκευή.

Ο κ. Παπαγιάννης που συμμετείχε στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας στις εκλογές του 2019, είναι δικηγόρος δραστηριοποιούμενος κυρίως στα Ιωάννινα και στον Νομό Θεσπρωτίας και είναι γεννημένος το 1981. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, κατετάγει 3ος, λαμβάνοντας 880 σταυρούς.

Επομένως, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας, θα απαρτίζεται από τον σημερινό βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, την Έρρικα Ντούμα και τον Ιωάννη Παπαγιάννη.