Η Σταυρούλα Μπραΐμη εκ νέου Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

Η  Σταυρούλα Μπραΐμη  είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και τη νέα θητεία που ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα.

Η Σταυρούλα Μπραίμη που εκλέγεται στο Νομό Θεσπρωτίας, ήταν αυτή που προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη κατά την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε και με διευρυμένη πλειοψηφία αναδείχθηκε πρόεδρος του σώματος.

Η υποψηφιότητα της Προέδρου στηρίχθηκε από τις παρατάξεις του Γιάννη Στέφου και του Στέφανου Ζούμπα, οι οποίοι τόνισαν ότι πιστεύουν στο διαπαραταξιακό προεδρείο.

Η Λαική Συσπείρωση έδωσε λευκή ψήφο ενώ η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» έδωσε «παρών» και ευχές για επιτυχία στη νέα περίοδο.

Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης ευχήθηκε στη νέα Πρόεδρο και δήλωσε ανοιχτός για πλήρη ενημέρωση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Μάριος – Γρηγόριος Τσίρκας από την παράταξη του Γιάννη Στέφου και Γραμματέας η Μαρία -Τατιάνα Καράλη από την παράταξη του Στέφανου Ζούμπα.

Η Σταυρούλα Μπραίμη αμέσως μετά την εκλογή της ανέφερε ότι ζητά τη βοήθεια όλων για να αποτελέσει το Περιφερειακό Συμβούλιο «λίκνο δημοκρατίας», ζήτησε συναινετική λειτουργία και υπογράμμισε ότι ο κανονισμός λειτουργίας του σώματος θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.