Ξεκινά το Φεστιβάλ PEZODROMOS στην Ηγουμενίτσα

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον», ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ PEZODROMOS, μια νέα πολιτιστική διοργάνωση αφιερωμένη στην τέχνη και τον πολιτισμό. Η έναρξη του φεστιβάλ θα σηματοδοτηθεί από τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Συνυπάρχοντας με την τέχνη», που παρουσιάζει η Δημιουργική Ομάδα Φωτογραφίας «ΦΩΤΟΡΑΣΗ».

Το Φεστιβάλ PEZODROMOS περιλαμβάνει μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικά και συμμετοχικές δράσεις, συνθέτοντας ένα πολύχρωμο πολιτιστικό μωσαϊκό που θα ζωντανέψει τον πεζόδρομο και την πόλη της Ηγουμενίτσας έως τις 11 Νοεμβρίου. Στόχος του φεστιβάλ είναι η συνεργασία, η συμπερίληψη και η δημιουργία, με τη συμμετοχή συλλόγων, καλλιτεχνών και κατοίκων.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και η Κοινότητα Ηγουμενίτσας, με τη στήριξη πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων της περιοχής.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *