Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Τρεις συλλήψεις στη Θεσπρωτία

Περιστατικό μέθης ανηλίκου που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μουσικοχορευτικής εκδήλωσης στη Θεσπρωτία ερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της υπεύθυνης της εκδήλωσης, καθώς και των γονέων του ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος βρισκόταν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση χωρίς την επίβλεψη ενήλικα και κατανάλωσε αλκοόλ. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να τραυματιστεί ελαφρά από πτώση.

Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες. Λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε συνοδεία των γονέων του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνέλαβαν τους δύο γονείς του ανηλίκου και την υπεύθυνη της εκδήλωσης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για σωματική βλάβη από αμέλεια, έκθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Related Posts