Δωρεάν μεταφορά προς τον χώρο των εκδηλώσεων του 3ου Festival Παραμυθιάς θα διαθέσει ο Δήμος Σουλίου τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ, με στόχο τη διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από δύο σημεία αναχώρησης. Από το ΚΤΕΛ Παραμυθιάς, στη θέση «Γαλατάς», θα υπάρχουν αναχωρήσεις στις 19:30 και στις 20:30, ενώ από το Πάνθεον Ηγουμενίτσας το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 19:30. Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται αντίστοιχα δρομολόγια επιστροφής.
Το 3ο Festival Παραμυθιάς φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικές εκδηλώσεις και άλλες πολιτιστικές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε διάφορους χώρους της περιοχής.
