Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και στους τρεις Δήμους της Θεσπρωτίας, λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο.
Στον Δήμο Ηγουμενίτσας οι εργασίες θα επηρεάσουν τμήματα της Πέρδικας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, έχουν προβλεφθεί διακοπές σε διαφορετικά σημεία από 09:30 έως 11:30, από 09:30 έως 13:30 και από 14:00 έως 15:00.
Στον Δήμο Φιλιατών, χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνει ο Κάμπος Σαγιάδας από τις 09:30 έως τις 13:30.
Στον Δήμο Σουλίου η διακοπή έχει προγραμματιστεί από τις 14:00 έως τις 15:30 και αφορά τον οικισμό Αβαρίτσα, την Καλλιθέα, τα Βρυσόπουλα, την Πετροβίτσα, την Πλακωτή, τις Πέντε Εκκλησιές, τον οικισμό Μίχλα και το Πολύδροσο.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρώνονται όσο το δυνατόν συντομότερα και η ηλεκτροδότηση να αποκαθίσταται πριν από την προβλεπόμενη ώρα, όπου αυτό είναι εφικτό.
Για λόγους ασφαλείας, ωστόσο, οι καταναλωτές θα πρέπει να θεωρούν ότι οι αγωγοί βρίσκονται υπό τάση σε όλη τη διάρκεια της προγραμματισμένης διακοπής, ακόμη και αν το ρεύμα επανέλθει νωρίτερα.
